Søg hjælp i vores videnbase

Deling fanen

Del dine Præsentation med andre XpressU bruger inden for din konto men bevar fuld kontrol !
Skrevet af John Kanding
Opdateret 2 uger siden

Du kan vælge at dele Medier og Præsentationer med andre brugere inden for din XpressU konto. Som standard er Del ikke valgt.
Når du deler f.eks en Præsentation, kan brugerne ikke redigere eller ændre den. Du har 100% kontrol over opdateringer og ændringer.
Man kan dog tillade brugerne at kopiere Præsentationen, så kan de bruge den som var det deres egen. Dermed tilhører den originale stadig dig. Det kan f.eks bruges til at lave en Præsentaions skabelon, som andre kan bruge.

Del med alle

Vælges Del med alle, kan der yderligere vælges om brugerne Kan kopiere Mediet eller Præsentationen. Yderligere skal der afkrydses om Mediet eller Præsentationen kan kopieres.

Del med udvalgte


Der kan specificeres enkelt personer at dele med og om vedkommende Kan kopiere. 

Fik du svar på det du søgte?