Søg hjælp i vores videnbase

Slette og gendanne medier og præsentationer

Skrevet af John Kanding
Opdateret 2 måneder siden

Du sletter et medie eller en præsentation ved at klikke på skraldespands ikonet i højre hjørne

Du vil få en dialog med mulighed for at fortryde.

Vælger du at slette, sker følgende

Medie

Medie fjernes det fra dit Bibliotek, samt alle de præsentationer det optræder i. Bare rolig, der kommer ikke huller i din præsentationer. Mediet er blot væk.

Præsentation

Præsentationen fjernes det fra dit Bibliotek og bruger der har fået tilsendt en præsentation, kan ikke længere tilgå det. Brugerne vil få at vide at det er lukket.

Gendanne slettede medier eller præsentationer

Skulle du fortryde kan du gendanne et eller flere slettede medier eller præsentationer.

I hovedmenuen vælger du Vis slettede emner

Herefter vil de slettede emner vises på deres respektive pladser, med en rød markering

Du kan nu vælge at gendanne det ved at klikke på Gendan ikonet til venstre der er en skaraldespand med en pil, eller slette emnet permanent på krydset

BEMÆRK, at ved permanent sletning, fjernes emnet decideret fra XpressU server, så gendannelse kan IKKE lade sig gøre

Fik du svar på det du søgte?